آمادگی ذهنی برای شروع یک کسب‌ و کار خانگی

آمادگی-ذهنی-برای-شروع-یک-کسب‌-و-کار-خانگی-استخدام-مداجاب

آمادگی ذهنی برای شروع یک کسب‌ و کار خانگی

آمادگی ذهنی برای شروع یک کسب‌ و کار خانگی. در این روزهای کرونایی که بازار کسب‌وکارهای آنلاین و خانگی داغ است، بسیاری از افراد مشتاق می‌شوند تا کسب‌وکار شخصی خود را راه بیندازند. اما تعداد اندکی از آن‌ها راه‌ و ‌رسم صحیح شروع یک کسب‌وکار آنلاین را می‌دانند؛ در ابتدا برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار آنلاین، دو نوع آماده‌سازی نیاز است؛ آمادگی ذهنی و فیزیکی که در این بخش به مورد اول یعنی آمادگی ذهنی خواهیم پرداخت.

 

به منظور آماده‌سازی ذهنی، هشت سؤال را باید از خود بپرسید:


1- آیا عطش کافی برای شروع یک کسب‌ و کار آنلاین را دارید؟

همه ما می‌دانیم که بلند شدن از خواب و دل کندن از رختخواب حتی وقتی که در بیرون از خانه کار می‌کنید و مجبور به ترک خانه هستید برای بعضی از افراد سخت است. حال تصور کنید که خود رئیس خودتان هستید. تنها انگیزه‌ای که می‌تواند شما را سر وقت وادار به فعالیت در خانه نماید، عطش واقعی برای موفقیت است.

آمادگی-ذهنی-برای-شروع-یک-کسب‌-و-کار-خانگی-مداجاب
2- چه نیروهای محرکه و انگیزه‌بخشی دارید؟

اصولاً در محیط‌های کاری رقابت بین افراد و حس برتری‌طلبی مابین آن‌ها، افراد را به کار بیشتر وا می‌دارد. حتی در بعضی مواقع، تمایل به دریافت امتیازات و حقوق بیشتر، می‌تواند محرکی برای کار بیشتر و برتر افراد باشد. در محیط خانه شما هیچ یک از این رقبا را ندارید و باید خودتان رقیب نفس خود باشید. به‌همین دلیل، شما باید امتیازات ویژه‌ای را برای خود در نظر بگیرید. به‌عنوان مثال سقف درآمد مشخص نمائید؛ با خود قرار بگذارید اگر در طول مدتی از قبل تعیین شده به درآمدی معین برسید، یکی از وسایل مورد علاقه‌تان را به‌عنوان جایزه برای خود خریداری می‌نمائید.

 

3- الگو مناسبی دارید؟

در هر کاری بهره‌گیری از تجارب و نصایح دیگران می‌تواند شما را با بسیاری از چالش‌ها آشنا کند. سعی کنید با مطالعه و جستجو، افرادی را که یک کسب‌ و کار آنلاین و خانگی موفق راه‌اندازی نموده‌اند را شناسایی کنید. تمام جزئیات و مراحل زندگی شخصی و حرفه‌ای آن‌ها را مطالعه نمائید. فرصت‌ها و چالش‌های کسب‌ و کار آن‌ها را بسنجید و تا جایی که ممکن است به آن‌ها نزدیک شده و درخواست کمک نمائید.

 

پلتفرم-استخدام-مداجاب

 


4- کار تیمی یا انفرادی؟

از خود بپرسید. آیا من به تنهایی، توانایی مدیریت یک کسب‌ و کار را دارم؟ شاید شما از جمله افرادی باشید که توانایی‌شان در انجام کارهای تیمی است. لازم به ذکر است که در بیشتر مواقع، همکاری و همفکری افراد در کارهای تیمی، نتایج فوق‌العاده‌ای را رقم زده است. شما باید قبل از شروع کاری، صادقانه توانایی‌های خود را بسنجید و اگر به این نتیجه رسیدید که نیاز به همراه و همکار دارید، افرادی را بیابید که با شما همفکر هستند. در ضمن مطمئن باشید که شروع یک کار تیمی آنلاین و خانگی، امکان‌پذیر است.

آمادگی-ذهنی-برای-شروع-یک-کسب‌-و-کار-مداجاب


5- آیا شما فردی منظم هستید؟

حالا که تصمیم گرفته‌اید رئیس خود باشید. دیگر هیچ کارفرمایی وجود ندارد که منظم و وقت‌شناس بودن را به شما گوش‌زد کند. شما می‌توانید هرکاری را در هر زمان و به هر نحوی که دوست دارید انجام دهید. پس شما باید فردی منظم و متعهد باشید تا بتوانید به تمام کارهای خود برسید و درعین حال برای پیشرفت خود برنامه‌ریزی کنید. برای تحقق این امر، کافی است در حرفه‌تان چهارچوب‌هایی را مقرر نموده و نیروهای محرکه قوی تعیین نمائید.

 

6- آیا برای رسیدن به اهدافتان، نقشه‌های جایگزین دارید؟

در مسیر رسیدن به اهدافتان ممکن است، استراتژی که پیش رو گرفته‌اید، کارآمد نباشد. به‌ دلیل اینکه شما مالک کسب‌وکار خود هستید، تمام برنامه‌ریزی‌ها، استراتژی‌ها، شناسایی راهکارهای مناسب و یافتن راه‌حل مشکلات، بر عهده خودتان می‌باشد. طوری برنامه‌ریزی کنید که اگر روش اول با شکست مواجه شد، از روش جایگزین استفاده نمائید. برنامه‌ریزی طرح‌های متعدد، شمارا از ناامید شدن و رها کردن رویاهایتان نجات می‌دهد.

آمادگی-ذهنی-برای-شروع-یک-کسب‌-و-کار-خانگی-مداجاب


7- آیا نیاز بازار هدف خود را بررسی نموده‌اید؟

قبل از تولید هر محصول و خدمتی، تحقیق در مورد بازار هدف و تعیین و بررسی نیازهای فعلی آن، امری الزامی است. تنها استعداد، توانایی و انگیزه برای شروع یک کسب‌وکار کافی نیست. شما باید مطمئن شوید که آیا متقاضی برای خدمت و یا محصول شما وجود دارد؟ سعی کنید رقبای خود را شناسایی کرده و به‌دنبال ایده‌های جدید باشید. اگر محصولی تولید کنید و یا خدمتی عرضه نمائید که متقاضی نداشته باشد، علاوه بر خسارات مالی، ضربه روحی وارد شده به شما، ممکن است جبران‌پذیر نباشد.


8- آینده کسب‌ و کار شما به چه صورت است؟

قبل از شروع یک کسب‌ و کار خانگی، تمام جوانب آن‌را بسنجید. با سختی‌ها و موانع آن آشنا باشیدY از خود بپرسید که آیا به این شغل به‌ عنوان حرفه اصلی خود می‌نگرید؟ و یا اینکه داشتن این شغل در کنار حرفه اصلی‌تان، اختلالی در امور شما به‌وجود نمی‌آورد؟ امکان رشد در این کسب‌وکار وجود دارد؟ آیا در آینده می‌توانید فعالیت خود را در بیرون از خانه نیز ادامه و گسترش دهید؟ آیا امکان ثبت رسمی این حرفه وجود دارد؟ تمامی این سؤال‌ها، مسائل مهمی هستند که باید مورد بررسی قرار بگیرند.

 

برای مشاهده مقاله، فرآیند تولید لباس از پارچه برش خورده تا پوشاک
بر روی لینک کلیک کنید.

ارسال دیدگاه